Tandtryghed – din tandlæge i Vejle

Tandlæger med mange års erfaring

Hos tandlæge Tandtryghed i Vejle bliver du altid mødt med et smil af vores personale. Med patienter fra alle tre familiegenerationer er vi klar til at give dine tænder en god og behagelig behandling.

Du kan være sikker på at komme i stolen hos en ambitiøs og professionel tandlæge hos os. Vi er et samarbejde mellem tre tandlæger; Niels-Christian Vase, Jan Sommerset og Thomas Winther. Alle vores tandlæger er opdateret på nyeste viden og teknologi indenfor faget, hvilket giver dig en tandlæge, der kan sit fag til fingerspidserne.

Tryg atmosfære

Med en tandlæge hos Tandtryghed får du en god oplevelse, hver gang du skal til tandlæge. Vi passer på dig og dine tænder. Vi er et team bestående af dygtige og imødekommende tandlæger, der er indstillet på at skabe en tryg og afslappende atmosfære, så du kan se frem til dit næste besøg hos din tandlæge.

Tandlæge i Vejle i mere end 50 år

Tandlægeklinikken Tandtryghed ligger i Vejle og har haft samme placering i mere end 50 år. Vores tandlæger følger med tiden, men du er også garanteret en tandlæge med stor erfaring og historie i faget.

Næste gang du skal til tandlæge, vil vi anbefale dig at give os et kald. Vi finder en tid til dig, og vi klarer alle former for behandling.