En nærværende tandklinik

Tryg og rar tandklinik

Sæt dig trygt i stolen i vores tandklinik. Vi er et team af professionelle tandlæger, som har til formål at passe på dig og dine tænder. På Nørretorv 7 i Vejle ligger vores tandklinik Tandtryghed. Det har den gjort i 50 år med de tre ejere Niels-Christian Vase, Jan Sommerset og Thomas Winther, som er dygtige og altid møder dig med et smil i den moderne tandklinik.

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder i vores tandklinik, og vi gør vores bedste for at give dig en god oplevelse.

Tandklinik med kvalitet og tillid

Når du har en tid på vores tandklinik, kan du være sikker på, at dine tænder bliver kigget på professionelt med høj kvalitet, og du kan have tillid til, at vi gør, hvad der er bedst for dig. De mange års erfaring vi har i Tandtrygheds tandklinik, gør at vi hurtigt kan se problemet og finde en løsning.

Tandklinik for hele familien

Vi er stolte af at kunne sige, at vi servicerer hele familien på vores tandklinik. Vi har klienter fra tre generationer i samme familie, og alle er velkommen hos os. Du bliver altid mødt i øjenhøjde, uanset om du skal have dit første almindelige tandeftersyn på en ny tandklinik efter din 18-års fødselsdag, om du har brug for råd om tandblegning eller implanter. Vi er en tandklinik med personlighed og er altid klar til at hjælpe.

Kontakt vores tandklinik på tlf.: 75 82 35 23 og e-mail: info@densana.dk for at høre mere om os og dine muligheder.