Vi er specialister i en lang række behandlinger

Special behandlinger

Implanter
Til dig der mangler en eller flere tænder og ønsker et stærkt, pålideligt og langtidsholdbart resultat. Vi kan indoperere en kunstig rod af titan der bærer enten en tandkrone, en bro eller en hel protese. Klinikken har arbejdet med implantatkirurgi i mange år. Der anvendes kun kvalitetskomponenter der har mange års videnskabelig dokumentation bag sig. Du vil være i sikre hænder da vi jævnligt holder os opdateret med litteraturen samt nationale og internationale kurser.

Knogleopbygning
Knoglen er et vigtigt fundamente for dit implantat og har stor betydning for et flot resultat. Vi kan på klinikken ved hjælp at de sidste nye metoder eksempelvis (PFR) opbygge din kæbeknogle så der trods vanskelige forhold bliver skabt gode forhold for dit implantat.

Parodontosesoperation
Er der behov for ekstra grundig rensning omkring tænderne med dybe tandkødslommer eller skal der justeres lidt på forholdene kan vi med et skånsomt snit få adgang til sygdomsprocessen og genskabe sunde forhold.

Visdomstænder
Klinikken har mange års erfaring med kirurgisk fjernelse af disse, derfor står vi klar til at hjælpe dig hvis du har en tand der har skabt problemer gentagene gange eller hvis den gør skade på dine andre tænder.

Kroner og broer
Vi laver rigtig mange kroner og broer, vi tilbyder kvalitets løsninger til en meget fair pris da vi får det fremstillet i udlandet, ønsker du en dansk produceret løsning er dette også muligt.

Rodbehandlinger
Er der en tand der efter flere almindelige rodbehandlinger ikke vil hele eller er den af forskellige årsager umuligt at komme ned i på almindelig vis er vi rustet til at lave en rodspidsoperation og på denne måde bevare tanden.

Vidste du, at tandsten dannes, når bakteriebelægning på tænderne forkalker. Det er kalken i spyttet, der aflejres i belægningerne.