Vejles bedste tandlæger og tandplejere

Niels-Christian Vase (Tandlæge)

Tandlæge Niels-Christian Vase tog sin tandlægeeksamen i 1976 på Tandlægehøjskolen i København og i dag driver han klinikken i nært samarbejde med sine to kompagnoner. Niels-Christian kom til Vejle i 1979 hvor han overtog klinikken. I fritiden er Niels-Christian en ivrig sportsudøver og han holder meget af at gå på jagt.

Jan Sommerset (Tandlæge)

Tandlæge Jan Sommerset tog sin tandlægeeksamen i 1987 på Tandlægehøjskolen i København. Jan har arbejdet på klinikken siden 1987 og været kompagnon med Niels-Christian og Bue siden 1994.

Jan dyrker ketcher- og skisport i sin fritid.

Thomas Winther (Tandlæge)

Tandlæge Thomas Winther er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2013 og har siden da arbejdet i privat praksis. Han er fra januar 2019 blevet kompagnon med Jan og Niels-Christian på klinikken. Han udfører alle former for moderne tandbehandling og vægter patienttrygheden højt. Han er bosat i Vejle med sin kone og deres 2 døtre, og fritiden nyder han ofte i skoven på mountainbike

Inge Fage Søndergaard (Tandplejer)

Inge arbejder som tandplejer. Hendes arbejdsområde er undersøgelse, diagnosticering, tandrensning og behandling af tandkødssygdomme (parodontose).

Anja
Klinikassistent

Trine
Klinikassistent

Maryam
Receptionist / Klinikassistent

Vidste du, at man godt kan få rettet tænder som voksen, og at den faste bøjle godt kan sættes på indersiden af tænderne.