Vejles bedste tandlæger og tandplejere

Niels-Christian Vase (Tandlæge)

Tandlæge Niels-Christian Vase tog sin tandlægeeksamen i 1976 på Tandlægehøjskolen i København og i dag driver han klinikken i nært samarbejde med sine to kompagnoner. Niels-Christian kom til Vejle i 1979 hvor han overtog klinikken. I fritiden er Niels-Christian en ivrig sportsudøver og han holder meget af at gå på jagt.

Jan Sommerset (Tandlæge)

Tandlæge Jan Sommerset tog sin tandlægeeksamen i 1987 på Tandlægehøjskolen i København. Jan har arbejdet på klinikken siden 1987 og været kompagnon med Niels-Christian og Bue siden 1994.

Jan dyrker ketcher- og skisport i sin fritid.

Thomas Winther (Tandlæge)

Tandlæge Thomas Winther er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2013 og har siden da arbejdet i privat praksis. Han er fra januar 2019 blevet kompagnon med Jan og Niels-Christian på klinikken. Han udfører alle former for moderne tandbehandling og vægter patienttrygheden højt. Han er bosat i Vejle med sin kone og deres 2 døtre, og fritiden nyder han ofte i skoven på mountainbike

Inge Fage Søndergaard (Tandplejer)

Inge arbejder som tandplejer. Hendes arbejdsområde er undersøgelse, diagnosticering, tandrensning og behandling af tandkødssygdomme (parodontose).

Anja
Klinikassistent

Anita
Klinikassistent

Trine
Klinikassistent

Sanela
Klinikassistent

Maryam
Receptionist / Klinikassistent

Vidste du, at man godt kan få rettet tænder som voksen, og at den faste bøjle godt kan sættes på indersiden af tænderne.