Få en tandkrone i høj kvalitet

Få en tandkrone hos Tandtryghed

Hos Tandtryghed i Vejle laver vi altid en tandkrone i høj kvalitet. Skal du have en krone på en af dine tænder for første gang, vejleder vi dig hele vejen, så du føler dig i trygge hænder. Vi har mere end 50 års erfaring i tandlægefaget, og vi holder os hele tiden opdateret for at kunne give dig den bedste behandling, når du skal have en krone.

Tandkrone i kvalitet

Når en krone bliver lavet korrekt, er det ikke til at se forskel på en krone og en almindelig tand. Vi leverer altid et korrekt resultat, og du vil opleve en høj kvalitet i både service, rådgivning og behandling af din nye krone.

Vi kan levere en kvalitetsløsning på din krone til en fair pris, da vi får den enkelte krone fremstillet i udlandet. Er det et ønske, at netop din tandkrone skal være produceret i Danmark, er det naturligvis også muligt. Vi lytter til dine behov og ønsker.

Din tandkrone for livet

Den enkelte tandkrone vi benytter hos Tandtryghed er fremstillet i et stærkt materiale, der holder hele livet, hvis blot du passer på dine tænder. En tandkrone er en form for hætte, som dækker resterne af en eksisterende tand for at beskytte den og undgå, at den knækker. Efter kort tid vil du slet ikke bemærke, at du har fået sat en krone på din tand, da vi sørger for at gøre det så præcist og skånsomt som muligt.

Skal vi sætte en krone på en af dine tænder, er du velkommen til en konsultation. Vi har åbent alle dage og står klar til at hjælpe.