Vi har mange års erfaring i alle almene behandlinger

Almene behandlinger

Undersøgelse og diagnistik
Her finder vi ud af dit præcise behov og der bliver lagt en plan tilpasset netop dig. Du får undersøgt tænder, tandkød, slimhinder, kæbeled og tyggemuskler. Der bliver spurgt ind til vaner/uvaner, dit generelle helbred og medicin.

Forbyggende behandlinger
På klinikken gør vi meget ud af at hjælpe vores patienter med at passe deres tænder bedst. Typisk instruktion i korrekt børstning og renhold mellem tænderne. Det kan også være renhold af implantat, bro eller protese.

Tandrensninger
Den kosmetiske tandrensning, her fjernes tandsten og misfarvninger fra tændernes overflade. Har du tandkødsproblemer som parodontose har du behov for en målrettet parodontosebehandling og udvidet tandrensning.

Udvidet tandrensning
Hvis der befinder sig tandsten eller bakterier under tandkødets niveau som skader knoglen, er det ikke nok med en almindelig tandrensning, her har du behov for den udvidet tandrensning.

Bedøvelser
Vi kan alle lægge gode bedøvelser, som nogle af de få tilbyder vi stadig lattergas, der er også mulighed for at få en beroligende tablet hvis du er nervøs. Vi har den skånsomme computerstyrede bedøvelse kaldet The Wand (tryllestaven) og en lokalbedøvende salve til dit tandkød, hvis du ønsker en smertefri bedøvelse.

Parodontal undersøgelse og diagnostik
Parodontose, tandkødsbetændelse med dybe tandkødslommer. Den skjulte fjende der kan føre til løse og i værste fald tab af flere tænder. Måske har du dårlig ånde eller ´lange´ tænder.

Du mærker sjældent sygdommen før den er meget fremskreden. Vi er alle dygtige til i tide at opdage dine tandkødsproblemer og behandle dem med kortlægning af risikofaktorer, korrekt information, instruktion og grundig tandrensning, vores tandplejer er specielt dygtig til at varetage denne type behandling. Har du et fremskredent problem har vi også gode resultater med at skabe sunde forhold og redde tænder, da vi kan behandle med antibiotika og/eller tandkødsoperation (se special behandlinger).

Fyldninger
Der vil primært blive anvendt et tandfarvede plastmaterialer der giver dine tænder et flot og naturligt udseende.

Rodbehandlinger
Der er mange skræmmehistorier om rodbehandlinger, med vores moderne bedøvelsesmetoder er det faktisk muligt i langt de fleste tilfælde at foretage behandlingen helt smertefrit. Når vi renser din tand benytter vi en maskine med en intelligent føler der sikrer en skånsom behandling.

Vidste du, at det kan hjælpe at børste tungen med tandbørsten, hvis man lider af dårlig ånde